Apartamente Royal Town Copou Iasi - Apartament 2 camere, 62 mp, pret 62.000* euro/tva inclusVanzari apartamente in Copou – Iasi,  Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata utila totala de 62 mp, situat in bloc nou 2017, cu structura pe cadre de beton si pereti interiori si exteriori din caramida.
Apartamentul propus spre vanzare, se preda la cheie, cu posibilitatea alegerii finisajelor de clientul cumparator, dotat cu usa din lemn masiv la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie Pvc cu trei randuri de geam, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet.
Apartamentul este disponibil  atat la parter inalt cat si la etaj, compartimentare functionala, cu bucataria inchisa si accesul in cele 2 balcoane  tip terasa se face atat din bucatarie cat si din zona de living si dormitor, iar contorizarea v-a fi individuala, cu contorii pozitionati pe casa scarii.
Casa scarii v-a fi placata cu granit si mana curenta din fier forjat, face parte din cadrul unui complex rezidential tronsoane de bloc D+P+6E, situat in zona Dealul Copou, la 2 minute de Rond Agronomie, , cu statia de mijloc de transport in comun (RATC IASI) in fata complexului, curte si parcare privata.
Apartamentul poate fi achizitionat, atat cu plata cash, cat si cu orice tip de credit, inclusiv cu rate direct la dezvoltator,  iar pretul difera in functie de modalitatea de plata astfel:
- 62.000 euro – plata cash integral  in avans.
- 65.100 euro – plata unui avans de 31.000  eur, iar restul de 34.100 euro la predare( cash sau credit).
- 69.130 euro – plata unui avans de 22.785 euro(35%), iar restul de 46.345   euro la predare( cash sau credit).
- plata unui avans de 32.550 euro si rate pe maxim 120 de luni, direct la dezvoltator!
Cumpara, direct de la dezvoltator, comision 0% pentru cumparator!
Rperezentant  Vanzari:
Dragos Tudose
0755.225.439
rezidentialiasi@yahoo.com