Apartamente Royal Town Copou Iasi - Apartament 2 camere, 65 mp, pret 78.000* euro


Vanzari apartamente in Copou – Iasi,  Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata utila totala de 65 mp, situat in bloc nou 2017, cu structura pe cadre de beton si pereti interiori si exteriori din caramida.
Apartamentul propus spre vanzare, se preda la cheie, cu posibilitatea alegerii finisajelor de clientul cumparator, dotat cu usa din lemn masiv la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie Pvc cu trei randuri de geam, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet.
Apartamentul este disponibil  atat la parter inalt cat si la etaj, compartimentare functionala, cu bucataria inchisa si accesul in cele 2 balcoane  tip terasa se face din zona de living, cat si din dormitor, iar contorizarea v-a fi individuala, cu contorii pozitionati pe casa scarii.
Casa scarii v-a fi placata cu granit si mana curenta din fier forjat, face parte din cadrul unui complex rezidential tronsoane de bloc D+P+6E, situat in zona Dealul Copou, la 2 minute de Rond Agronomie, cu statia de mijloc de transport in comun (RATC IASI) in fata complexului, curte si parcare privata.
PRETUL ESTE DE 78.000 EURO PENTRU PLATA INTEGRALA CASH!
MODEL DISPONIBIL CU MUTARE IN MARTIE 2018


Detalii si informatii reale pe :

Cumpara, direct de la dezvoltator, comision 0% pentru cumparator!
Reprezentant  Vanzari:
Dragos Tudose
0755.225.439
rezidentialiasi@yahoo.com