Apartamente Royal Town Copou Iasi - Apartament 2 camere, 65 mp, pret 65.000* euro/tva inclus


Vanzari apartamente in Copou – Iasi,  Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata utila totala de 65 mp, situat in bloc nou 2017, cu structura pe cadre de beton si pereti interiori si exteriori din caramida.

Apartamentul propus spre vanzare, se preda la cheie, cu posibilitatea alegerii finisajelor de clientul cumparator, dotat cu usa din lemn masiv la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie Pvc cu trei randuri de geam, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet.
Apartamentul este disponibil atat la parter inalt cat si la etaj, compartimentare functionala, cu bucataria inchisa si accesul in balconul tip terasa se face din zona de living si dormitor, iar contorizarea v-a fi individuala, cu contorii pozitionati pe casa scarii.

Casa scarii v-a fi placata cu granit si mana curenta din fier forjat, face parte din cadrul unui complex rezidential tronsoane de bloc D+P+6E, situat in zona Dealul Copou, la 2 minute de Rond Agronomie, cu statia de mijloc de transport in comun (RATC IASI) in fata complexului, curte si parcare privata.

Apartamentul poate fi achizitionat, atat cu plata cash, cat si cu orice tip de credit, inclusiv cu rate direct la dezvoltator,  iar pretul difera in functie de modalitatea de plata astfel:
- 65.000  euro – plata cash integral  in avans.
- 68.250 euro – plata unui avans de 32.500  eur, iar restul de 35.750 euro la predare( cash sau credit).
- 72.475 euro – plata unui avans de 23.887 euro(35%), iar restul de 48.588 euro la predare ( cash sau credit).
- plata unui avans de 34.125 euro si rate pe maxim de 120 de luni, direct la dezvoltator!

Cumpara, direct de la dezvoltator, comision 0% pentru cumparator!

Reprezentant  Vanzari:
Dragos Tudose
0755.225.439
rezidentialiasi@yahoo.com